Friday, January 30, 2009

mengantuk sehhh~

semlm merupakan hari yg sgt memenatkan... penat perah otak untuk kerja² ofis (yg berlambak)...

a nite before, abg called minta bantuan... minta aku jemput dia kat subang airport esok... such a short notice, tp dh nama pun abg minta tolong, xleh nk kata 'tidak' lah... bukan salah dia pun... his boss requested him to go to kerteh with the earliest flight and settle whatever necessary (ada incident katanya) as an environmental technologist, he didnt have any option... kena pegi gak la... and aku menjadi 'cik supir', hehehe...
otw dr subang airport abg ajak dinner sekali... sembang byk gak la... mcm biasa end-up dia akan byk dgr cerita sedih aku kat ofis, bla bla bla...dan bla bla bla... bla bla bla lagi... sbg seorang abg yg memahami (ewah~) dia bg la kata semangat... selama ni pun dia la pembakar semangat aku utk terus stay di mana aku berada sekarang... tQ abg, tQ banyak²... sbg adik, aku sgt beruntung ada abg cam dia... ewaaahhh~
pas anta abg, masa aku sampai umah pun dah bole tahan lambat gak... tak sempat pegang yellow pun... mandi manda, kemas katil (tuka bedsheet suma), scan laptop... minum air suam, terus bummm!!!... hehehe... pengsan tak ingat dah... sekali sekala terjaga sebab haus + nature call... (aku mmg jenis byk minum air kosong, so bekas air ada kt sebelah katil je)
bangun tido elok² azan subuh... minum air suam + mandi + solat + siap² g keje... terus shoot g office...

now duduk depan pc, aku menguap + menguap + menguap lagi... huhuhu...
kenapakah??? (aku rasa aku dah cukup tido 6jam)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...