Sunday, June 7, 2009

jalan² bersama anak² buah

alhamdulillah, Allah izinkan lagi utk saya berbelanja utk famili adik... bukan belanja besar mana pun, belanja lunch kat secret recipe @ alamanda je... yaaa, saya berada di alamanda sepetang tadi bersama adik + adik ipar + anak² buah...
rindu gabanz kt anak² buah... seriously dah lama tak jumpa diorang... salah saya sendiri kerana terlalu busy... ermmm... busy keje, busy ngan buddy zasya, busy ngan freelance job, busy ngan kenduri kendara, busy bercinta gak (w/pun busy bercinta over the phone aje)
kesimpulannya, memang busy... sian anak² buah saya... sian juga pada saya kerana saya sampai lupa nama penuh anak² buah saya... aduihhh~maklong apakah saya ini??? huhu...
cakap byk pun tak guna... njoice aje la gambar² yg ada ini...

ini si kakak a.k.a sarah yg ceriang

sarah & salwa (wawa)
errr alamak, sorry la rin (bonda mereka) nampak jari je dik... minta maaf banyak²

wawa + ayah (adik saya)

maklong (saya) + wawa
adik terpaksa amek gambar pose ni byk kali sbb si wawa ni susah bebeno nk nengok camera...

i had laksa sarawak for lunch today... bole tahan laaa... tekak bole layan lagi tp saya tak mampu nak habiskan... adik + adik ipar yg tolong settle kan... adik amek aussie stewed beef (nama penuh makanan tu tak ingat), adik ipar makan beef lasagna, sarah plak makan seafood macaroni cheese... aussie french fries with cheese as our side meal (patutnya starter tp lambat bebeno sampainya ke meja kitorang...)

lepas makan, jalan² cari toys utk si sarah + wawa... pastu shopping sikit kat carrefour... kemudian adik + famili balik rumah... saya meneruskan misi shopping sampai sakit kaki... hahaha... sesambil tu, kononnya nk beli cite drama/movie korea... tp disbbkan tak pasti s/ada cite tu dh ada dlm koleksi saya + oppa @ tidak... terus cancelled (saya called buah hati saya utk confirm collection tp panggilan tidak berjawab, tido lagi agaknya) end up saya beli cite jepun... sinopsis mcm best... insyaallah pas keja esok mo layan... seperti biasa, saya akan menjadi tukang cerita terhebat kepada oppa saya (sgt tidak sabar ni...)

apa pun, i really had a beautiful weekend... hope y'all had a great weekend too ya

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...