Friday, August 13, 2010

panik!!!

aaarrrggghhhkkk!!! panik panik panik!!! lagi 4 bulan je menjelang hari 'besar'... tp 1 benda pun tak buat lagi... aduhhh, gimana nich (",)

tarikh nafas... hembusss... tarikh nafas... hembusss... tarik nafas... hembusss...
OK OK, start esok! esok mesti buat what-to-do-list mengikut bulan... bulan ni nak buat ape, september pula nak buat ape dan seterusnya sehingga december...

Ya Allah Ya Tuhan Kami, kau permudahkanlah urusan ku dunia & akhirat... apatah lagi niat ku untuk mendirikan 'masjid'... kau murahkanlah rezeki kami berdua, berikanlah kesihatan yg baik², tabahkan kuatkanlah hati & semangat kami juga keluarga kami... mohon diizinkan olehmu Ya Rabbi... insyaallah, amiin ya rabbal allamiin...

nota : satu-satunya perkara yg dah lama selesai ialah beli kain untuk majlis khatam al-quran & majlis nikah utk aku & sidia... insyaallah, nak hantar ke tukang jahit selepas kembali dari bercuti raya...

1 comment:

  1. lek la lin...slow2...yg penting akad je...yg lain anggap je buat for fun key...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...