Wednesday, May 11, 2011

mengidam laaa...

ahaksss... masa memula nampak tajuk entry kali ni, mesti ada yg ingat me mengidam sbb mengandung kan kan kan... hehehe... well, kalau btul i mengandung pun syukur alhamdulillah sbbnya me + hubby mmg menantikan detik² itu... insyaallah, dengan izin Allah, ada rezeki anak kami, insyaallah amiin ya Allah...

nwaysss, mengidam kali ni sbnrnya mengidam kan benda alah ni huhuhu... xpasti

angry bird plush toys star
:tsk:

mencabar sungguh nk cari benda alah ni, haihhh... en.suami pun membantu dlm misi melengkapkan koleksi ni... hohoho... caiyokkk!!!

selain tu kan, mengidam gak ngan yg ini...

nak wat baju iPhone putih me... sama jugak, agak mencabar nk cari, aduyaiii...

wat masa ni, kami masih giat melayan games angry bird ni kat iPhone, kalau main kat iPad lagi masyukkk, seronoks tak hengat la kata org... setiap kali update angry bird, tak sampai sejam mesti dah settle abis semua level, ahaksss... en.suami plak, kalau dah start angry bird dia, mmg tak peduli langsung dgn me heheh jelir

hebat tak hebat lah penangan angry bird ni kan... serious sh!t beb, mmg da bombz lah... creator apps ni mmg dah kaya kot, ye lah berjuta² org beli kan kan kan...

so far, ini aje la yg me + en.suami ada dlm koleksi. usaha utk memburu koleksi seterusnya akan ditingkatkan... caiyokkk!!!
:scream:

Saturday, May 7, 2011

a late entry : my hubby is 33

ooopppsss! baru nk sembang pasal my hub's birthday la...
alamak, sorry ye syg. bukan lupa, tp tak sempat nk update, hehehe...

nways, i didn't throw a big 'party' for my hubby. mmg lebih suka kalau buat lil surprise utk menunjukkan saya tak lupa birthday dia, hehe sengihnampakgigi

:woooh:
surprise #1
*rahsia, ahaksss...*

surprise #2
happy birthday syg!

surprise #3
kebetulan pula saya diberi mandat oleh boss utk organize a CSR activity in the office iaitu 'blood donation drive', saya cuba² utk mendapatkan tarikh yg sama dgn hari lahir en.suami. alhamdulillah, mmg rezeki menyebelahi saya, team drpd pusat darah negara kebetulan hanya free pada tanggal 30/03/2011. alhamdulillah...

saya meniatkan derma darah ini utk suami tercinta

surprise #4
sian my hubby sbb size yg diminta dah out of stock, jadinya terpaksa mencari hadiah yg baru soon... sabar ye syg, sehingga kini masih mencari huhu around


penat jalan², singgah lepak jap & had our all time fav 'java chip'


i love you very very very much honey
muaxhhh!!! cium

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...