Wednesday, May 11, 2011

mengidam laaa...

ahaksss... masa memula nampak tajuk entry kali ni, mesti ada yg ingat me mengidam sbb mengandung kan kan kan... hehehe... well, kalau btul i mengandung pun syukur alhamdulillah sbbnya me + hubby mmg menantikan detik² itu... insyaallah, dengan izin Allah, ada rezeki anak kami, insyaallah amiin ya Allah...

nwaysss, mengidam kali ni sbnrnya mengidam kan benda alah ni huhuhu... xpasti

angry bird plush toys star
:tsk:

mencabar sungguh nk cari benda alah ni, haihhh... en.suami pun membantu dlm misi melengkapkan koleksi ni... hohoho... caiyokkk!!!

selain tu kan, mengidam gak ngan yg ini...

nak wat baju iPhone putih me... sama jugak, agak mencabar nk cari, aduyaiii...

wat masa ni, kami masih giat melayan games angry bird ni kat iPhone, kalau main kat iPad lagi masyukkk, seronoks tak hengat la kata org... setiap kali update angry bird, tak sampai sejam mesti dah settle abis semua level, ahaksss... en.suami plak, kalau dah start angry bird dia, mmg tak peduli langsung dgn me heheh jelir

hebat tak hebat lah penangan angry bird ni kan... serious sh!t beb, mmg da bombz lah... creator apps ni mmg dah kaya kot, ye lah berjuta² org beli kan kan kan...

so far, ini aje la yg me + en.suami ada dlm koleksi. usaha utk memburu koleksi seterusnya akan ditingkatkan... caiyokkk!!!
:scream:

2 comments:

  1. p carik kat Sunway Pyramid .... banyak

    ReplyDelete
  2. woaaa??? serious? ok ok, nnt g terjah ke sana. hopefully dpt la sambar yg cantik2... tQ bbb ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...