Wednesday, July 6, 2011

teman terbaik

sejak lahir hingga ke saat ini, airmata adalah teman terbaik... sabar la alai... sabar sabar sabar... selagi termampu *Ya Allah, lemah + kerdilnya diri ini... syukur kpdMu krn masih mengizinkan aku utk menikmati airmata kurniaanMu*

- Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, July 3, 2011

rumah kami; rumah angry bird?!

*ooohhh seronoknya kalau tido ngan diorg ni, hiksss*

ahaksss... seronok seronok serrrooonnnookkksss!!! beberapa minggu lepas, saya + suami memborong barang² angry bird yang diidam²kan... yes! kami ber2 mmg 'giler' kat menatang tuh... nyeh nyeh nyeh... sekepala dlm hal yg 1 ini... tak cukup beli belah kat the summit, subang... kitorg melawat pula nilai 3 & memborong lagi dan lagi dan lagi...

geram!!!

my syg...

bantal sofa, bole???

sekarang rehat membeli belah barangan angry bird, kenapakah??? kerana saya sibuk! sangat sibuk! huhu... sian saya kan... sian juga kat en.suami, ye lah... si isterinya sibuk tak hengat...
takpelah... sementara masih ber2 ni, sementara masih ada kudrat utk berkerja keras, usaha lebih... kerana kerja itu 1 ibadah... amanah & kepercayaan dr majikan... alhamdulillah, saya bersyukur krn suami saya sangat memahami...
oh yea... skrg misi utk melengkapkan 3 bintang utk semua level angry bird kat iPhone... caiyoookkk!!!

game angry bird juga bole didapati di Google Chrome

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...