Wednesday, August 10, 2011

simple sweet surprise

syukur alhamdulillah, sudah 32 thn menghirup udara nikmat Allah di dunia ni... trimas kpd kengkawan yg x pernah lupa nak wish my birthday, especially to my beloved best-babe-buddy,Zasya ... Cik Eja ... dan terutama sekali kpd my love of my life, encik suami tercinta, Al Juma

thn ni dpt 2 simple sweet surprise. 1stly, from the office. citanya, kekonon bebudak ni tgh plan nk wat birthday bash utk july babies + farewell party untuk shareen (she left us for petronas). part yg paling best, i also involved utk surprise kan shareen, ahaksss... padahal x tau diri sendiri pun bakal di surprisekan...

2ndly, my MIL yg wat surprise. me + hubby balik kpg kt kuantan weekend baru ni. kebetulan sungguh birthday i pun on that saturday. 1st time buka posa as husband + wife plak tu, so my MIL pun wat la surprise sikit utk myself. my juma pun x tau plan MIL tu. hahah, kelakooo... kelako bukan sbb ape, tp sbb MIL terpaksa mengkantoikan plannya sendiri coz dia terdengar yg hubby ajak i cari red velvet cake kat bandar kuantan. isterinya yg manis ini dok teringin nk makan red velvet plak time tu... hehehe, sian MIL sbb terpaksa kantoi, tujuanny tamo kitorg beli kek lagi sbb kek utk i dah dibeli!

so, meh layankan gambar² kat bawah ni... simple² aje tp memorable...


time ni masih x sedar diri lagi pasal surprise utk myself juga

masing² dok layan animation yg dibikin khas buat yg diraikan

hahah, kata bebudak ofis, i mmg tersipu² je sepanjang majlis ni *cisss*

acara memancung kek

yummy~!

hadiah dr kengkawan ofis

 MIL kasi kek ni *tQ mak*

 itu tgn suami

written, "from your mom - to alin" *so sweet kan*

 myself

tinggal suku jek

seronok sgt w/pun simple... alhamdulillah, syukur kpdmu Ya Allah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...