Sunday, June 3, 2012

tunggul kayu itu aku

1 jam... 2 jam... kemudian 3 jam dan menjadi 4 jam... aku menjadi tunggul kayu menunggu kau... 30 minit pertama kau datang cakap kat aku, kau akan amek masa sekejap. hampir jam ke-2 kau senyap, aku call kau, kau cakap belum siap lagi... kenapa bukan kau yg call + bagitau aku? kenapa aku juga yg kena tanya kau? masuk jam ke 3 aku bosan. kau langsung tak call aku. mesej pun tidak. penting sungguh telefon kau tu kan? aku ni apa la sangat. ye lah, tak penting sebab tu kau berani buat aku mcm tu kannn. wahhh! 4 jam rupanya aku tunggu kau. kau tak tanya pun kat aku, aku penat ke aku lapar ke aku haus ke aku OK ke. agaknya kalau aku diculik pun kau takkan tau kan?

ehhh aku kecewa lah dgn kau. serius giler aku fed-up lah! aku ni apa kat kau? aku robot ke? mesin ke? yg paling best sekali apa kau tau? selepas 4 jam aku tunggu kau, kau minta maaf pun tidak!

terima kasih lah banyak2 sebab buat aku mcm ni. apa yg berlaku hari ni, tarikh ni aku akan ingat sampai bila2. ternyata telefon kau lebih penting dari aku. apa la nasib aku ni, malang betul lah!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...