Tuesday, August 7, 2012

2012 birthday on Nuzul Quran

syukur alhamdulillah... utk kali ke-2, saya menyambut birthday di bulan mulia, bulan Ramadhan. lebih manis lagi thn ini jatuh pada hari Nuzul Quran. syukur tak terhingga kerana Allah masih mengizinkan saya untuk bernafas di dunia ini dalam mencari keredhaanNYA, insyaAllah...

tiada sambutan meriah seperti kebiasaannya, tiada kek tiada belon tiada nyanyian beramai-ramai. menyambut hari ulangtahun kali ini berdua saja dengan suami tercinta. ucapan doa ulangtahun penuh kasih sayang daripada suami lebih bermakna dari segalanya. hampir menitis airmata dibuatnya, seriusss...

tak dinafikan memang ramai yang call dan menghantar sms + mesej ucapan hari lahir. tak menang tangan nak reply sebenarnya. tp pelan-pelan, berjaya juga membalas semua mesej yang diterima. terima kasih semua ^_^ ingatan anda semua sangat saya hargai... muaxhhh!!!

kemuncak birthday smlm apabila suami menghadiahkan hadiah yg simple tp sangat bermakna. kenapa bermakna? sebaaabbb... suami saya belikan sebuah figurine yg saya impikan sejak beberapa tahun ni. figurine biasa je, heheh... errr... errr... a cardboard robot called DANBO! heheh... yesss, saya sememangnya sudah lama mengidam nak wat koleksi...

haaa, ini lah yg suami saya hadiahkan semlm ^_^


terima kasih sayang! i love love love it so much!!!

2 comments:

  1. eppy belated bday alinx
    senyapp aje alinx skrg nie
    alinx dah bersalin lom ??
    sorry akk dah lama x singgah

    salam lebaran juga dari akk
    mohon maaf selama perkenalan kita dialam maya nie yee

    ReplyDelete
  2. tQ kak ieda cyg ^_^
    tak senyap, cuma sudah kurang aktif kt dunia maya hehe... alinx x preggy lg la kak, belum ada rezeki. akak doakan lin & suami supaya cepat dpt zuriat ye kak...

    muaxh! tQ sudi mampir

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...