Saturday, January 19, 2013

sneak peek : our 2nd wedding anniversary romantic getaway

memandangkan tarikh wedding anniversary kami jatuh pada setiap tahun baru, makanya sambutan sempena anniversary, cuti² cintan cintu bulan madu akan ditunda ke tarikh yang lebih sesuai + mengikut jadual kami berdua. ye lah, masa cuti tahun baru kos penginapan + percutian semestinya menjadi lebih mahal berbanding hari² biasa kan kan kan. pastu kesesakan manusia yang berganda berbanding bukan hari cuti.

setelah berbincang² mesyuarat dan menyemak kemampuan tabung bulan madu, In sha ALLAH, kami akan jalan² bulan madu lagi hihih. bukan ke luar negara dan tidak juga terlalu jauh. dekat² saja dan masih di dalam Malaysia.

dah few years gak dok skodeng² tempat ni. tapi tak pernah pergi lagi sebab harganya agak bole tahan mahal jugak. kata org, mesti fikir 10-20 kali punye lah... disebabkan suami nak menggembirakan isteri, jadinya suami setuju sajelah heheh... lagipun suami saya percaya dengan cadangan isterinya ni. keputusan tetap kami lakukan bersama².

tak nak bagitau dulu lah nak ke mana. tapi sesape tau kat mane tempat ni, diam² dulu lah yea ^_^

ooowww, sangat tidak sabar niii...

nampak damai je kan ^_^

nyeh nyeh nyeh (gelak jahat)

3 comments:

  1. awww awww awww..t da pergi buat entry khas ok..xsabar sgt..eh i yg lebih kih3

    ReplyDelete
  2. MAK TAAHUUUUUUUU........ the marketing ppl came to our kl office in 2011 to promote this place!!!!

    owwwhhhh JELEEESSSS tujuh petala langit.

    :P

    enjoy nah!

    ReplyDelete
  3. bayeklah ahdek Rodie. nnt harus i wat 1 entry khas utk honeymoon kt sini yekkk...

    noxxxi... ahak ahak. kami pejam mata bayo ni noxxx. lama dah ngidam nak mai sini ^_^ yesss pasti njoice in sha ALLAH...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...