Friday, February 8, 2013

our colourful 2nd wedding anniversary - part 1 of 4

Genap 2 tahun sudah saya menjadi isteri kepada Al Juma pada 1 Januari yang baru lalu. syukur syukur syukur Alhamdulillah. In sha ALLAH, kami akan sentiasa berusaha + terus berdoa agar kebahagiaan kami suami isteri akan berpanjangan + kekal hingga ke Jannah, in sha Allah... amiin...

tengok tajuk macam gempak (eh gempak ke? kahkakah), tak gempak pun sebenarnya heheh. OK lah, jom skodeng gambar-gambar yang sempat ditembak sepanjang sambutan our wedding anniversary tahun ni ;-)

last minute plan anniversary dinner on 2013 new year eve @ ole ole bali, empire subang

our dinner
and no anniversary cake this time heheh ^_^

pada siang 1/1/2013 dan bersempena cuti tahun baru juga, encik suami mengajak isterinya ini gi jalan-jalan cuci mata, isi perut + shopping. tanpa berlengah sesaat pun isterinya ini setuju sajo, hikhik. seperti biasa, layankan je lah gambar-gambar seterunya ye...

1st time gak mekap menggunakan set mekap hadiah anniversary dari suami tercinta, aaawww~ memula gi brunch kat strawberry field cafe, pj. dua-dua tak berselera ntah ngape ntah. lepas brunch terus menuju ke Badger, Uptown Damansara. sampai-sampai kedai tutup. ada signage 'lunch break'. pusing pusing jalan jalan buang masa, then jenguk lagi masih lunch break. menunggu 3 jam la juga baru lah bole masuk Badger. sempat la juga menyejukkan hati + badan yang panas kat BR.

suami yang sedang gigih mencuci mata mencari yang berkenan di hati beliau


beliau agak kecewa kerana design + size kali ni yang tak banyak pilihan. so sudahnya beliau shopping sikit sajo. huhuh... (lain kali kita pegi lagi ye sayang)

eh, habis sudah part 1 ni. in sha Allah bersambung di part 2 soon.

have a great long weekend peeps!

cau beddahhh~

2 comments:

  1. Owhh.. I tak tau.. Badger kedai jual ape ye? Nmpak mcm menarik je kedai tu...

    ReplyDelete
  2. opsss sori baru perasan ada comment. badger jual t-shirt asal dari bandung. dulu zizan rajalawak selalu pakai. bole search for badger kat fb :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...