Saturday, April 20, 2013

beware - 18SG (entry ayat agak kasar)

pesanan percuma kepada anda yang membaca entry kali ni.

takyah lah berangan nak berpasangan kalau agak-agak diri tu takleh nak jaga diri, jaga hati + jaga hubungan dengan pasangan anda. jangan menyusahkan orang yang sayangkan anda dengan menggatal, mengorat atau cuba-cuba nak pancing simpati daripada orang lain.

sedar diri sikit, pasangan anda sudah cukup bagus kerana sudi menjadi pasangan anda.

sedar diri ye.

kalau anda rasa anda ni mulut manis, alasan kononnya friendly nak tambah ramai kenalan... kawan-kawan saja ;a kononnya kan, hoi! tak cukup ke kawan yang ada? apa lagi yang anda cari? apa lagi yang anda nak ni? ptui! takde maknanya wehhh. anda sememangnya manusia dasar gatal, miang + tak berterima kasih dengan apa yang ada. kalau rasa diri tu tak ready nak ada komitmen, jangan la gatal-gatal ajak pasangan anda untuk settle down (faham tak apa maksud settle down? kalau tak faham pepandai la google)

sekali lagi, sedarlah diri sikit ye.

esok pasangan anda balas balik berganda, padan muka!
(jauhkanlah aku daripada manusia-manusia berperangai lupa diri begini, wuiii... simpanggg)

(mampu ke nak berpimpin tangan sampai hujung nyawa? harap-harap lah kan...)

cauuu beddahh!

Monday, April 1, 2013

kejutan lagi buat suami

iyesss... menjelang malam 30/3 yang baru lalu, satu kejutan lagi untuk ulangtahun kelahiran suami sejak kami menikah 2 tahun ni. dah pakat ngan geng opis seminggu sebelum tu. 2-3 sebelum hari kejadian, dengan penuh keceriaan dan tanpa menimbulkan kehairanan, ku ajak suamiku untuk nyanyi-nyanyi di tempat kejadian. kebetulan kami dah lama tak buat konsert sendiri so suami pun OK aje, tanpa rasa syak wasangka, ahaksss...

1 of my close fren kat opis offer diri untuk membeli belon + kek. ye lah, kalau aku yang beli + bawa ke tempat kejadian dah tentulah kantoi nanti kan. kata duduk serumah naik sekereta harus la kantoi awal.

layankan aje lah gambar-gambar yang sempat dirakam pada hari kejadian tersebut ye...
berlakon test camera kunun
detik-detik kejutan...
SURPRISE syg!!!...
suamiku terkujat hahah
aaawww... suamiku aaawww
us! and the devil.li.cious cake! sedap wa cakap luuu...
happy birthday syg!
i love you forever syg! dan doa yang baik² untukmu selalu... muaxh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...