Saturday, April 20, 2013

beware - 18SG (entry ayat agak kasar)

pesanan percuma kepada anda yang membaca entry kali ni.

takyah lah berangan nak berpasangan kalau agak-agak diri tu takleh nak jaga diri, jaga hati + jaga hubungan dengan pasangan anda. jangan menyusahkan orang yang sayangkan anda dengan menggatal, mengorat atau cuba-cuba nak pancing simpati daripada orang lain.

sedar diri sikit, pasangan anda sudah cukup bagus kerana sudi menjadi pasangan anda.

sedar diri ye.

kalau anda rasa anda ni mulut manis, alasan kononnya friendly nak tambah ramai kenalan... kawan-kawan saja ;a kononnya kan, hoi! tak cukup ke kawan yang ada? apa lagi yang anda cari? apa lagi yang anda nak ni? ptui! takde maknanya wehhh. anda sememangnya manusia dasar gatal, miang + tak berterima kasih dengan apa yang ada. kalau rasa diri tu tak ready nak ada komitmen, jangan la gatal-gatal ajak pasangan anda untuk settle down (faham tak apa maksud settle down? kalau tak faham pepandai la google)

sekali lagi, sedarlah diri sikit ye.

esok pasangan anda balas balik berganda, padan muka!
(jauhkanlah aku daripada manusia-manusia berperangai lupa diri begini, wuiii... simpanggg)

(mampu ke nak berpimpin tangan sampai hujung nyawa? harap-harap lah kan...)

cauuu beddahh!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...