Monday, April 1, 2013

kejutan lagi buat suami

iyesss... menjelang malam 30/3 yang baru lalu, satu kejutan lagi untuk ulangtahun kelahiran suami sejak kami menikah 2 tahun ni. dah pakat ngan geng opis seminggu sebelum tu. 2-3 sebelum hari kejadian, dengan penuh keceriaan dan tanpa menimbulkan kehairanan, ku ajak suamiku untuk nyanyi-nyanyi di tempat kejadian. kebetulan kami dah lama tak buat konsert sendiri so suami pun OK aje, tanpa rasa syak wasangka, ahaksss...

1 of my close fren kat opis offer diri untuk membeli belon + kek. ye lah, kalau aku yang beli + bawa ke tempat kejadian dah tentulah kantoi nanti kan. kata duduk serumah naik sekereta harus la kantoi awal.

layankan aje lah gambar-gambar yang sempat dirakam pada hari kejadian tersebut ye...
berlakon test camera kunun
detik-detik kejutan...
SURPRISE syg!!!...
suamiku terkujat hahah
aaawww... suamiku aaawww
us! and the devil.li.cious cake! sedap wa cakap luuu...
happy birthday syg!
i love you forever syg! dan doa yang baik² untukmu selalu... muaxh!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...