Tuesday, August 13, 2013

raya 2013 keluarga sederhana GB/Cikgu Sani Said Salim

salam aidilftri kepada semua Muslimin Muslimat; mohon maaf zahir + batin.
cemane sambutan raya u'olsss? merioh ke idokkk?
tahun ni turn balik ke kampung di Sarawak. adik beradik semua berkumpul di rumah parents. Alhamdulillah, meriah u'olsss... penatnye pun boleh tahan juga la kan. lagi-lagi la ahkak ni anak sulung. otomatik la ahkak jadi chef tak bertauliah kt rumah. sakit-sakit badan ni hoi... tapi berbaloi-baloi lah sebab dapat gembirakan both of my parents + adik-adik. kat sini nak share few pix of us, keluarga sederhana Guru Besar/Cikgu Sani Said Salim. if any of you tetiba tersesat kat Lawas, Sarawak, ce tanya orang-orang kat situ, tengok diorg kenal ke tidak ngan ayahanda ahkak ni heheh...

dari kiri ke kanan : 2nd, myself (1st), si bongsu intan 5th, 3rd and 4th

tema tahun ni, warna warni sukati nak pakai warna ape 
(seperti yang dipesan bunda awal-awal lagi) heheh

ahkak + suami sedondon warna purple. yg tudung pink tu cucunda #2 ayahanda + bunda

keluarga kecil adik #2; 2 puteri + 1 putera

cuti ahkak masih berbaki 3hari sebelum terbang pulang ke Semenanjung.
adoiii, cepat sangat pula la rasa cuti kat kampung ni berlalu *sob sob*

OK lah, selamat bekerja kepada yang sudah bekerja + selamat bercuti kepada yang masih bercuti. take care u'olsss, cau beddah!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...