Saturday, January 18, 2014

makan-makan di Seoul Garden

1st time makan kat Seoul Garden (SG) masa gi beramai-ramai ngan geng ofis penghujung 2013 lalu. masa tu gi kat Paradigm Mall. i don't fancy steambot but i do like grilled food @ bbq. my husband lagi la, beliau sangat memilih makanan. plan gi SG dengan mr juma adalah 1 eksperimen, nak tengok beliau suka @ enggak, heheh :D

kali ni gi makan kat SG, IOI Mall. sampai seawal 11pagi, memang sengaja datang awal sebab kami skipped breakfast aritu. so kena la lunch awal sikit dari kebiasaan kan... susunan tempat duduk + buffet line nya lebih teratur jika dibandingkan dengan yang kat Paradigm Mall tu. SG, IOI Mall menggunakan both dapur gas memasak + dapur elektrik.

jom la tengok gambar...


Seoul Garden, IOI Mall terletak di ground floor, wing baru.


dapur steambot + grill.

meriah ke tidokkk :P
ada daging, ayam, ikan yang diperap dengan pelbagai rempah/perisa. pilih dengan sukahati, tapi jangan membazir ye. membazir itu amalan syaiton-nirrojiim.

gambar sebelah kiri; dessert counter. sebelah kanan pula makanan bergoreng.

 iyahhh, itu seafood! juling mata kejap har har harrr. gambar sebelah bawah tu aneka salad + sos pelbagai rasa ;)

omnomnom. mari main masak-masak dan makkkaaannn :))

we spent almost 2 hours there. makan, rehat, minum, sembang, makan, rehat, minum, sembang dan lagi dan lagi dan lagi. yang penting encik suami gembira dan suka makan di sini. Alhamdulillah... bole la datang lagi kan kan kan.
OK lah, terima kasih sudi baca u'olsss... jaga diri jaga hati, cau beddah!
/bye

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...