Monday, February 3, 2014

appreciation dinner at the majestic, kuala lumpur

untuk menghargai usaha, ketekunan, kerja keras dan kerjasama para committe bagi event PST CEO's Trophy Bowling Tournament tahun lepas, cadangan untuk meraikan mereka yang terlibat telah disokong dan dipersetujui sepenuhnya oleh Mr.CEO kami (yayyy! thank you Chief!). pada awalnya, aku plan nak buat penghujung tahun 2013, namun disebabkan jadual padat Mr.CEO maka terpaksa la ditunda ke awal tahun 2014 yang baru lalu.

selepas beberapa discussion dan survey bersama beberapa orang kuat committee, akhirnya kami memilih untuk dinner di Contango Restaurant @ The Majestic Hotel KL. syukur Alhamdulillah, semua jemputan yang datang pada malam itu berpuashati + seronok menjamu selera sambil bergambar dan bersembang antara satu sama lain. selain committee, pihak pengurusan syarikat juga dijemput bagi meraikan kejayaan kami semua.

wahhh... formal sangat la pulak ayat-ayat aku kat atas tu kan, hahaha... eh OK lah, jom layankan gambar-gambar yang sempat ditembak dari jauh dan dekat :D

the majestic hotel KL
 
the seating arrangements
my supportive commited committees
they are my backbones :)
some dishes from the oriental kitchen
some dishes from the western kitchen
another set of oriental kitchen
desert of dessert
bloated + satisfied faces
momento of grand finale
yeahhh!!! we rock!
Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah, syukur kepadaNYA dengan limpahan rezeki yang diberikan. rezeki makan minum, rezeki kerja, rezeki event yang sukses, rezeki teman se-ofis yang baik hati + rajin-rajin belaka dan juga rezeki yang lain-lain.

sekali lagi, ribuan terima kasih buat semua committee yang sentiasa menyokong dan memberikan kata semangat disepanjang persediaan dan pada event kita yang lalu. kita sama-sama meletakkan standard tersendiri dengan kejayaan yang telah kita perolehi. moga event akan datang lebih grand dan sukses, inshaAllah. bersatu kita teguh!

terima kasih sudi baca, lain kali mampir lagi ya ;) till then, cau beddah!

2 comments:

  1. cantiknya gambar.. sukanya saya.. upload FB boleh? hahahahha

    ReplyDelete
  2. alamak... heheh. xde plan plak nk upload kt fb. kang leh jadi isu wooo :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...