Wednesday, September 24, 2014

best western premier dua sentral hotel lah pulak

another unplanned weekend gateway :P
weekend terakhir sebelum Ramadhan, 21 - 22 June 2014 tempoh hari.

kali ni kami stay di best western premier dua sentral hotel. kenapa ntah kami memilih untuk stay kat sini. main taram je. nasib baik la OK.

eh, sangat OK tau hotel ni :P
gambar ihsan google

gambar ihsan google
we booked 1 deluxe room with breakfast but we got upgraded to their 1 bedroom club suite.
memang thor-baik thoq!

luasss... sangat luasss

yup, ada kitchen

ha, tu kamar tidur kami untuk malam itu ihiksss

katil best, bantal haruslah empuk seperti biasa ;)

kinky, sebab bath room takde pintu... hohoh.
shower di sebelah kiri, toilet + bath tub di sebelah kanan.

kali ni aku tak berendam pun, mood tak sampai. J berendam agak lama juga heheh

yes, u just saw the second tv, heheh...
kat hall ada 1 tv and another one kat bedroom ni.

sekadar menjadi tempat meletak barang makanan yang kami bawa je

coffee machine ni pun tak bersentuh

hingga ke saat ini J bercakap pasal tv ni. thor-baik katanya kalau dibandingkan
dengan system tv hotel lain yang pernah kami stay sebelum ni

bird cage shower... creative kan?



meniti senja di Kuala Lumpur. wah gituuu...
(sempat la juga kami masuk pool 2 kali)

my honey bunny munhckin pumpkin dan sebagainya

errr, saje tepek gambar ni :P

bangun pagi dengan pemandangan ini

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...