Saturday, November 22, 2014

Arenaa Batik Boutique Hotel, Kuantan

lama dah draft ni terbengkalai. iolsss is very busy uolsss. sepatutnya cerita ni keluar selepas raya hari tu huhuh. maafkan dakuuu...

sebelum ni, Arenaa Batik Boutique Hotel ni not in our list pun. sampai la ada satu hari tu ada geng sekerja puji hotel ni cantik. lepas tu tak google pun pasal hotel ni, kami booking selamba nak stay sini sebab harganya antara yg paling murah. 

1st stay kami bermalam di Tatami room. even though bilik kecil tapi J suka sangat sebab hiasan dalaman bilik sangat berbeza dengan bilik-bilik hotel yang kami pernah stay sebelum ni. myself suka hiasan dalam bilik air. perghhh... memang suka lah. bersih pun bersih, pastu terasa macam di rumah sendiri.

2nd time, kami stay di bilik Honeymoon Suite. perghhh!!! ha tengok la deco bilik ni. gempak + sangat selesa. harga pun tak mahal sangat. dan sekarang hotel ni sudah menjadi tempat singgahan utama whenever kami balik Kuantan. cantik, selesa dan yang paling penting harganya sangat berbaloi-baloi, heheh...

classy and classic 

cantik kan???

dan sangat selesa
bilik air bersih dan saya suka!

mcm nak 'culik' telefon klasik ni, tapi tak berani hahaha

OK, belanja satu gambar kami :P
yeahhh, kami pasti datang kembali ;)
so, kepada anda-anda semua yang mencari tempat bermalam yang selesa, tidak terlalu mahal tapi berbaloi di bandar Kuantan... cubalah pengalaman bermalam di Arenaa Batik Boutique Hotel, Kuantan. boleh call terus untuk menempah bilik atau buat carian + tempah melalui Agoda.com.

terima kasih sudi baca. jaga hati jaga diri OK.
cau beddah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...