Wednesday, January 6, 2016

jom daftar Tone Excel! jangan tangguh lagi... jom jom!

adakah anda pengguna handphone?

 jika YA, ada berita baik dan berita buruk untuk anda.

berita buruknya; setiap bulan keluar duit utk topup  atau bayar bil handphone!

berita baik untuk anda pula, jom lihat di sini >>> http://hasil100fb.com/1058018


nak tau lebih lanjut? hubungi saya (call/sms/whatsapp) di 019-377 5747
atau e-mel ke alinx79@yahoo.com
 


Saturday, January 2, 2016

selamat tahun baru + happy anniversary to us!

Alhamdulillah, sudah sampai di tahun 2016 kita. selamat tahun baru kepada semua kawan-kawan yang selalu mampir ke blog ini. selamat tahun baru 2016, semoga tahun ini akan memberikan kesejahteraan dan segala kebaikan di dunia dan akhirat buat kita semua. inshaALLAH, Aamiin...

oh ye, happy 5th wedding anniversary juga kepada aku dan suami. heheh... yep, sudah 5 tahun kami menjadi suami isteri. masih dalam proses mengenali hati budi dan diri sendiri. semoga rumahtangga ini dalam rahmat ALLAH selalu dan aman bahagia hingga ke Jannah. Amiin Ya Rabbal Allamiin...

Alhamdulillah juga sebab hajat nak belanja kawan-kawan se-ofis free breakfast pada 31/12/2015 yang lepas terlaksana dengan jayanya. a simple breakfast menu je pun.

- nasi lemak + telur goreng
- kuih karipap sardin
- kuih donut
- kuih koci (sedekah daripada Pak Arif + sorang member ofis, Endy)
sempat juga sediakan door gift yang serba simple - buku doa dan manisan
dan seperti kebiasaan kami, cuti-cuti meraikan anniversary lambat sedikit daripada tarikh sebenar. hotel rate pada cuti tahun baru sememangnya melambung-lambung harganya. lepas tu, asyik la fully booked aje. sooo... dinner berdua dululah ye. this time around, kami makan-makan dan makan di Melting Pot, Concorde KL. kali ke-2 datang dinner kat sini dan makanannya sememangnya sedap. highly recommended kepada kawan-kawan yang suka buffet dinner.

happy new year 2016
unik kan :)
starter kebiasaan aku setiap kali dinner kat hotel. oyster kat sini memang terbaik!
plate ke-2... nikku teppan tu aduh sedapnya lahhh... takyah kunyah banyak kali, cair di mulut ok
plate ke-3. oh i love you salmon!
dessert pun tak mengecewakan. puas hati!
lama betul kami kat Melting Pot. sampai around 6:00p.m, melepak sembang-sembang. dinner starts at 7:00p.m until 10:30p.m. makan-makan, sembang-sembang... tengok itu tengok ini... 2 jam lebih juga la kami kat situ. makanan sedap belaka, memang puas hati. inshaALLAH akan pegi lagi dalam masa terdekat ni, ada member dah bagi hint ajak pegi heheh.

singgah kat HRC kejap, cuci mata, sambar t-shirt untuk suami dan balik ke pangkal jalan rumah.
pemandangan kami semasa menuju ke parking area
gendang gendut tali kecapi; kenyang perut suka hati. senyum lebar sampai pagi hihih..

terima kasih sudi mampir dan sudi baca. jaga hati jaga diri, cau beddah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...